Wednesday, 9 May 2018

Atasi Kulit Kusam Dan Dapatkan Kulit Berseri Dalam Masa 2 Bulan Sahaja


Atasi Kulit Kusam Dan Dapatkan Kulit Berseri Dalam Masa 2 Bulan Sahaja

Tak lama lagi dah nak puasa dan nak raya. Masa raya tentulah berkumpul sesama saudara. Nak bergambar semua, tapi tengok muka kita kusam, tak berseri.

Takkan nak jadi perosak gambar kan? Jadi nak share sorang kawan ni yang guna skincare ni dan kulitnya mengalami perubahan sangat besar. 

Anda pun boleh cuba sendiri sebab skincare ni dijamin berkesan, selamat dan semulajadi.

Saya nak share testimoni sahabat ni sendiri.


Assalammualaikum & Salam Sejahtera Kepada Semua Follower Supermom Shaklee Story.
Saya Elyanie Binti Che Ros, berusia 27tahun. Boleh panggil saya yanie. Yanie berasal dari Ipoh Perak sekarang sudah menetap di Kuala Lumpur. Yanie adalah seorang surirumah tangga sepenuhnya dengan menjaga seorang anak kesayangan iaitu Ahmad Aryan Razin. Yanie juga adalah ahli SHAKLEE yang sudah join & makan shaklee hampir 5tahun.
.
Hari ini yanie nak sharekan dengan anda semua mengenai testimoni diri yanie yang telah menggunakan SKINCARE terbaru dari SHAKLEE iaitu YOUTH.
.
Pada 8/3/2018 yanie sudah genap pakai YOUTH selama sebulan. Memang best sangat pakai YOUTH SHAKLEE dah hasilnya korang boleh tengok sendiri gambar yang yanie paparkan di sebelah.
.
Mungkin kulit muka yanie memang bukan ada masalah seperti jeragat, jerawat, parut yang teruk mahupun muka berlubang2 dan sebagainya.
.
Tapi yanie mengalami masalah kulit gelap, kusam, tona kulit bertompok2 dan eyebag yang sangat teruk malah ada juga beberapa bekas parut yang sudah lama terbiar dimuka.
.
Syukur sangat selepas penggunaan YOUTH hanya sebulan yanie dapat kulit muka sekarang yang makin cerah dan cantik serta lembut sangat. Ini adalah kesan yang yanie dapat selama sebulan menggunakan YOUTH :-
 TONA KULIT MAKIN SEKATA.
 MUKA MAKIN GLOWING DAN CERAH.
 KULIT GEBU DAN MULUS.
 GELAP BAWAH MATA BERKURANGAN.
 KULIT GELAP DAN BERTOMPOK SUDAH HILANG.
.
Pada 8/4/2018 pula yanie sudah pakai YOUTH genap 2bulan dah kulit makin awesome dan buat yanie sendiri fall in love so much dengan YOUTH SHAKLEE. Baru pakai 60hari sahaja buat kulit yanie makin cantik berseri. Yanie dapat kesan yang super awesome dan memang buat hati yanie berbunga-bunga :-
 PARUT DI DAHI HILANG
 EYEBAG MAKIN BERKURANGAN
 PARUT DI PIPI JUGA HILANG
 KULIT SEMAKIN SEKATA
 KULIT MUKA NAMPAK MAKIN SEGAR
 MATA PUN NAMPAK MAKIN SEGAR
.


Syukur alhamdullilah. Yanie sebenarnya sekarang tak sabar nak tunggu kesan selepas 3 4 bulan pula selepas penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE nie. Memang yanie sangat2 teruja dan bahagia. Tambah-tambah nak raya nie mestilah nak nampak cantik walaupun tak mekap berkilo-kilo macam orang lain. Nak nampak kulit cantik dan nampak segar tue pun dah buat yanie happy sesangat.
.
YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini sebenarnya umpama revolusi baru atau breakthrough dalam dunia skincare kerana YOUTH pertama kali dan satu-satunya skincare yang menggunakan SKIN AGE INDEX untuk menguji keberkesanan produk YOUTH ni. Kajiannya dibuat ke atas semua jenis kulit dari kalangan orang biasa bukannya model. Yang penting sesuai untuk semua jenis kulit dari kulit orang putih dan asia.
.
YOUTH SHAKLEE SKIN CARE adalah SkinCare Baru Shaklee yang menggantikan Nutriwhite & Enfuselle. Produk SHAKLEE YOUTH SKIN CARE adalah Regiment Skin Care Shaklee yang 100% semulajadi (natural) dan DIJAMIN BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury. Setiap Produk dalam SET YOUTH SHAKLEE mengandungi bahan aktif YOUTH COMPLEX yang sangat berkesan menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Parut Berlubang seawal 7 hari.
.
Bagi anda yang ingin cari SKINCARE YANG PREMIUM & EXCULSIVE bolehlah GRAB YOUTH SHAKLEE SKINCARE kerana ianya sangat-sangat awesome dan hebat. Pastinya bila anda mencubanya sekali terus jatuh cinta. Memang kesannya buat kita semua tak tidur lenalah kerana asyik membelai muka sahaja.
.
ANDA SEMUA WAJIB CUBA DAN RASAI SENDIRI KESANNYA. JANGAN TUNGGU LAGI. LOOK YOUNGER LONGER. YOUTH IS HOPE ❤️❤️❤️
.

Boleh hubungi Fyda segera untuk menempah skincare terbaik ni

www.wasap.my/60126211883

No comments:

Post a Comment